Mechanical Design Engineer?

We zoeken een Mechanical Design Engineer (WTB, ID, Mechatronica) die ontwikkelt en meebouwt aan nieuwe machines. Van opstellen van het pakket van eisen tot aan in werking stellen van de machine op een boerderij. Flink aantal disciplines van de werktuigbouw komen aan bod en er wordt nauw samengewerkt met de elektronica- en software- ontwikkelaars. Dit alles vraagt om een vindingrijke en creatieve geest, inlevingsvermogen en praktische ervaring.

Studenten & Stagiaires

Werk mee in een sterk en autonoom team van innovatieve experts op diverse gebieden. Bij Multi Tool Trac krijg je unieke kans om de wereld echt een stukje beter te maken met jouw skills en jouw kennis. Voor de tweede helft van 2017 hebben we bijvoorbeeld aantal interessante afstudeer- en stage onderwerpen beschikbaar.

Team, Partners & Investors

Een team van betrokken mensen en bedrijven bouwt sinds 2011 aan Multi Tool Trac. De ontwikkeling en bouw van beide prototypes vroeg om een stevige investering. In 2017 starten we met een re-design voor de eerste serie van 5 voertuigen. Hiervoor komen we graag in contact met potentiƫle partners & investeerders.

Van Ham O&A BV

Boessenkool

CTFeur-123

Logo Eekels

refu-elektronik afb

Enstroj